Over ons

Investeren in een incassoproces

Novio Legal heeft ervoor gekozen te investeren in een incassoproces met als doel een korte doorlooptijd van uw openstaande factu(u)r(en). Het incassoproces van Novio Legal, genaamd “CaseControl”, is ingericht om een transparant resultaat te krijgen binnen 4 weken. Wij bieden volledige inzage in uw dossier en door onze automatisering zijn uw dossiers indien volledig geïncasseerd ook binnen 24 uur financieel met u afgerekend. Naast onze decennia lange ervaring op de incassomarkt biedt ons programma volledige ondersteuning met iDEAL en is al onze communicatie met uw debiteuren ondersteund door SMS, e-mail en telefoon.

Concreet bieden wij u een incasso oplossing waarbij binnen 30 dagen de hoofdsom op uw rekening dient te staan. Naast onze decennia lange ervaring op de incassomarkt biedt ons programma volledige ondersteuning met iDEAL en is al onze communicatie met uw debiteuren ondersteund door SMS, e-mail en telefoon. Concreet bieden wij u een incasso oplossing waarbij binnen 30 dagen de hoofdsom op uw rekening dient te staan.

Van 1e aanmaning tot en met executie van een vonnis

Met juridische ondersteuning doelen wij niet alleen op het feit dat wij u kunnen bijstaan op het moment dat er een juridische kwestie ontstaat bij het innen van uw facturen, maar ook dat wij samen met u een gerechtelijke procedure kunnen opstarten tegen uw wederpartij.

Het voordeel van Novio Legal als process partner is dat wij het hele debiteurentraject voor u kunnen uitvoeren, van 1e sommatie tot executie van een eventueel te verkrijgen vonnis: eerst een incassoprocedure en indien nodig/gewenst, gaan wij als uw juridische partner gerechtelijk de vordering incasseren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Novio Legal is al jaar en dag partner van diverse toonaangevende ondernemingen, waaronder energieleveranciers, telecomaanbieders, grote uitzendorganisaties, hetgeen maakt dat Novio Legal op een zeer breed vlak inzetbaar is voor zowel kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

In een eerste gesprek zullen wij u onze werkwijze en kostenstructuur uitleggen en zullen wij met u bespreken op welke manier wij het best aan uw wensen kunnen voldoen.